quantum resonance magnetic analyzer download,quantum resonance magnetic analyzer download free,quantum resonance magnetic analyser download,quantum resonance magnetic analyzer software download,quantum resonance magnetic analyzer software download for windows 7,quantum resonance magnetic analyzer driver download,quantum resonance magnetic analyzer (3) download,quantum resonance magnetic analyzer software download free,quantum resonance magnetic analyzer software download for windows 8,quantum resonance magnetic analyzer update download,quantum resonance magnetic analyzer software free download,quantum resonance magnetic analyzer download android,quantum resonance magnetic analyzer download aix,download software quantum resonance magnetic analyzer bahasa indonesia,quantum magnetic resonance body analyzer download,quantum magnetic resonance body analyzer software download,quantum magnetic resonance body analyzer software download free,quantum magnetic resonance body analyzer software download spanish,quantum magnetic resonance body analyzer software free download,download quantum magnetic resonance body analyzer,quantum resonance magnetic analyzer download chip,quantum resonance magnetic analyzer download crack,quantum resonance magnetic analyzer driver download,quantum resonance magnetic analyzer driver download free,quantum resonance magnetic analyzer driver free download,

2019 newest!! Malay 4.6.0 Kuantum Resonansi Magnetik Analyzer video teaching

You are here: Home » software Update log » 2019 newest!! Malay 4.6.0 Kuantum Resonansi Magnetik Analyzer video teaching

2018 hot!! How to use the Malay4 6 0 Kuantum Resonansi Magnetik Analyzer

Kuantum Resonansi Magnetik Analyzer

Tubuh manusia mengandungi sejumlah sel yang banyak, yang terus tumbuh berkembang, terbelah, regenerasi dan mati. Dengan terbelahnya sel, sel baru akan memperbaharui dalam diri mereka. Bagi orang dewasa, sekitar 25 juta sel yang membelah setiap saat dan sel darah terus-menerus memperbaharui pada kadar sekitar 100 juta per minit. Dalam proses pembelahan selular dan pembaharuan , badan yang dicaskan dengan electron nukleus dan ekstranukleus sebagai unit asas dari suatu sel bergerak dan berubah terus-menerus juga pada kelajuan yang tinggi, memancarkan gelombang elektromagnet tanpa gangguan.

Isyarat-isyarat gelombang elektromagnetik yang dipancarkan oleh tubuh manusia mewakili keadaan tertentu dari tubuh manusia, dan isyarat yang dipancarkan gelombang elektromagnet adalah berbeza-beza di bawah keadaan yang berbeza dari tubuh manusia, seperti kesihatan, sub-kesihatan , penyakit, dll. Jika kita boleh menentukan isyarat-isyarat gelombang elektromagnet tertentu, kita juga dapat menentukan status dari kehidupan tubuh seseorang.

Perubatan menganggap bahawa sebab paling utama manusia jatuh sakit adalah bahawa pusingan dari elektron luar inti atom dan perubahan orbit, sehingga menyebabkan perubahan atom yang mengandungi bahan, perubahan biomolekul kecil, perubahan biomolekul besar, pertukaran dari semua sel dan akhirnya perubahan organ. Kerana elektron tubuh dicaskan, ketika pusingan elektron luar inti atom dan perubahan orbit berlaku, gelombang elektromagnetik yang dipancarkan oleh atom akan berubah. Tenaga daripada gelombang elektromagnetik berubah disebabkan oleh perubahan penyakit tubuh manusia dan perubahan fizikal dalam status nutrisi sangat lemah dan biasanya hanya gauss nano kepada microgauss. Frekuensi dan tenaga dari medan magnet lemah bulu roma ditentukan secara langsung atau dengan cara memegang sensor dengan tangan berbanding dengan spektrum resonansi perubatan standard dan penunjuk penyakit gizi ditetapkan dalam instrumen setelah frekuensi dan tenaga yang diperkuat oleh instrumen dan diproses oleh komputer, dan kemudian nilai kuantum yang berkaitan dari negatif menjadi positif adalah merupakan output. Saiz nilai kuantum menunjukkan sifat semulajadi dan tahap penyakit dan kadar nutrisi. Akhirnya, keputusan ujian diselesaikan oleh ahli klinikal. Sebagai contoh, sel-sel kanser berbeza daripada sel normal, dan gelombang elektromagnetik yang dipancarkan oleh sel-sel kanser juga berbeza daripada gelombang elektromagnetik yang dipancarkan oleh sel-sel normal. Analisa body scan tumor ujian akan menghantar gelombang standard sel kanser untuk spesimen. Jika terdapat banyak sel-sel kanser dalam tubuh manusia, resonansi akan terjadi, dan instrumen akan mengesan isyarat. Semakin banyak jumlah sel-sel kanser, isyarat lebih adalah lebih tajam , dan nilai kuantum cenderung nilai negatif. Jika tidak ada sel kanser, resonansi tidak akan terjadi, dan nilai kuantum cenderung nilai menjadi positif. Ini serupa dengan prinsip mendengar siaran dari radio. Ada banyak gelombang radio di udara. Jika anda ingin mendengar beberapa siaran yang diinginkan, anda boleh memindahkan radio dengan frekuensi yang sesuai, pada masa ini, resonansi terjadi, sehingga anda dapat mendengarkan siaran ini. Quantum resonansi menggunakan prinsip ini untuk ujian.

Category: software Update log | Tag:
Other Items in this category