quantum resonance magnetic analyzer download,quantum resonance magnetic analyzer download free,quantum resonance magnetic analyser download,quantum resonance magnetic analyzer software download,quantum resonance magnetic analyzer software download for windows 7,quantum resonance magnetic analyzer driver download,quantum resonance magnetic analyzer (3) download,quantum resonance magnetic analyzer software download free,quantum resonance magnetic analyzer software download for windows 8,quantum resonance magnetic analyzer update download,quantum resonance magnetic analyzer software free download,quantum resonance magnetic analyzer download android,quantum resonance magnetic analyzer download aix,download software quantum resonance magnetic analyzer bahasa indonesia,quantum magnetic resonance body analyzer download,quantum magnetic resonance body analyzer software download,quantum magnetic resonance body analyzer software download free,quantum magnetic resonance body analyzer software download spanish,quantum magnetic resonance body analyzer software free download,download quantum magnetic resonance body analyzer,quantum resonance magnetic analyzer download chip,quantum resonance magnetic analyzer download crack,quantum resonance magnetic analyzer driver download,quantum resonance magnetic analyzer driver download free,quantum resonance magnetic analyzer driver free download,

how to use Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer Quantum Resonance Magnetic Analyzer video teaching

You are here: Home » About the software Help » how to use Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer Quantum Resonance Magnetic Analyzer video teaching

how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (1) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (2) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (3) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (4) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (5) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (6) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (7) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (8) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (9) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (10) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (11) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (12) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (13) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (14) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (15) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (16) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (17) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (18) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (19) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (20) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (21) how to use the Hungarian version Quantum Resonance Magnetic Analyzer Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer (22)

Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Quantum Rezonancia Mágneses Analyzer

Az emberi test az aggregátumok nagyszámú sejtek, amelyek a folyamatos növekedés, fejlődés, differenciálódás, regeneráció és az apoptózis, és a sejtek folyamatosan önmagát megújítani a saját részlege. 25 millió sejteket osztva egy másik a felnőtt testét, és a szervezet vérsejtek folyamatosan megújítja az arány mintegy 100 millió percenként. A folyamat során a sejtosztódás és a növekedés, megbízott szervek Atomic atommagok alkotó atomok alapegysége a cella és az elektronok kívül a nucleus folyamatos nagy sebességű mozgás és változó, ezáltal folyamatosan bocsát ki elektromágneses hullámokat.

Az elektromágneses hullám által kibocsátott jelek emberi test képviselik az adott állam az emberi test, és a kibocsátott elektromágneses hullám jelek eltérő a különböző körülmények között az emberi test, mint például az egészségügy, al-egészségügyi, betegség, stb Ha tudjuk meghatározza ezeket a speciális elektromágneses hullám jelek, tudjuk meg a helyzetét a szervezet életében.

Quantum orvostudomány úgy véli, hogy a legalapvetőbb oka az eső beteg, hogy a spin elektronok kívül az atommag és a pályája a változás, és ezáltal a változás az atomok alkotó anyag, a változás kis biomolekulák, a változás a nagy biomolekulák, a változás az összes sejtek, és végül a változás a szerveket. Mivel az elektron egy töltött test, amikor a spin elektronok kívül az atommag és a pálya változás, az elektromágneses hullám által kibocsátott atom megváltozik. Az energia az elektromágneses hullám által okozott változások a változások az emberi test betegségek és fizikai változások a táplálkozási állapot rendkívül gyenge, és általában csak a nano microgauss gauss. A frekvencia és az energia, a gyenge mágneses mező haj határozza meg közvetlenül, vagy aki olyan érzékelő kézzel összehasonlítani a rezonancia spektrumok standard kvantum a betegségek és a táplálkozás mutatókra az eszköz után a frekvencia és energia felerősíti az eszköz és feldolgozott a számítógépet, majd a megfelelő kvantum érték pedig negatívról pozitívra kerül kiadásra. A méret a kvantum érték azt mutatja, a jellegét és mértékét, a betegség és a táplálkozás szinten. Végül, a vizsgálat eredményeit megoldani a klinikusok. Például, a rákos sejtek eltérnek a normális sejtekben, és az elektromágneses hullámok által kibocsátott rákos sejtek is eltér az elektromágneses hullámok által kibocsátott normál sejtek. Quantum rezonancia vizsgálata tumor, hogy elküldi a szokásos hullám a rákos sejtek a minta. Ha vannak rákos sejtek az emberi szervezetben, rezonancia fog bekövetkezni, és a készülék érzékeli a jelet. Minél több a rákos sejtek, annál intenzívebb a jel, és a kvantum értéket hajlamos a negatív érték. Ha nincsenek rákos sejtek, akkor rezonancia nem fordulnak elő, és a kvantum értéket hajlamos a pozitív érték. Ez hasonló az elv hallgatta műsorszórás a rádió. Sok rádióhullámok a levegőben. Ha meg szeretné hallgatni néhány kijelölt műsorszolgáltató, akkor át a rádió, hogy a megfelelő frekvenciát, ebben a pillanatban, rezonancia lép fel, annak érdekében, hogy meg lehet hallgatni ezt a műsorszolgáltatás. Quantum rezonancia használja ezt az elvet a vizsgálathoz.

Category: About the software Help | Tag:
Other Items in this category